• Prodaja parketa
  Prodaja parketa

  V naši trgovini lahko izbirate med številnimi vzorci parketov in laminatov priznanih proizvajalcev. V mesecu maju in juniju pa nudimo 10% popust ob nakupu parketa in laminata!

 • Obnova parketa

  Obnova parketa je potrebna po obrabi površine in izgubi barve parketa. Po določenem času uporabe parketa se je torej potrebno odločiti za popravilo parketa. Brušenje in lakiranje parketa velja za temeljito popravilo parketa.

 • Prenova, adaptacija
  Prenova, adaptacija

  Smo specializirani za prenovo stanovanj, hiš in poslovnih prostorov. Prenavljamo vse prostore! Poveste kaj želite in mi naredimo kompletno vse.

Nasveti pri izbiri barve za beljenje

Ker se zavedamo, da odločitev ob barvi ni enostavna smo navedli nekaj smernic...

V zadnjih letih so postale barvne stene popularne tudi pri nas. Že z obarvanjem ene stene v prostoru lahko prostor zelo poživite vendar naj bo pohištvo tisto, ki bo poudarjalo barvo sobe. Kot tudi že veste zarlične barve različno vplivajo na naše počutje, zato izberite tisto nianso, ki vam najbolj ustreza.

UJEMANJE BARV

Barva stene se mora ujemati z ostalimi elementi prostora zato preglejte kakšne barve bo pohištvo, stavbno pohuštvo, slike, ... močnejše barve hitreje prevadajo nad bledejšimi.

Pogosto se zgodi, da sami nismo več pozorni na stvari, ki jih vidimo vsak dan, zato je najbolje, da za mnenje povprašamo nekoga, ki ti bo podal svoje in objektivno mnenje. 

Barve prostorov se pravtako ne smejo preveč razlikovati med sabo. Med sobami naj se razlikujejo le v odtenkih. Lahko tudi menjate barve pohištva v eni sobi in imate v drugi tako barvo stene  in obratno.

OSVETLITEV PROSTOROV?

Različne barve izgledajo razločno podnev, ponoči in ob drugačni luči. Kaj hitro se zgodi, da je barva podnevi povsem sprejemljiva ponoči pa izgleda preveč moreče. V takih primerih je najbolje da kar prebarvate del stene in ga opazuejete ob različnih svetlobah.

                 Vedeti morate tudi, da ko se barva posuši izgleda drugače kot kadar je še sveža.